modelvliegen ... een heel boeiende hobby

Lidmaatschap

Als je overweegt om lid te worden van Modelvliegclub Swentibold kom dan gerust eens een kijkje nemen op ons vliegveld. Maak kennis met onze leden en proef de gezellige en ongedwongen sfeer. Dit kan altijd op onze vaste clubavond: iedere dinsdag vanaf 19.00 uur (en in het zomerseizoen meestal nog wel vroeger).

Kosten

Inschrijfgeld : € 50,-

Het inschrijfgeld dient éénmalig voldaan te worden en is uitsluitend van toepassing op personen van 18 jaar of ouder. Het inschrijfgeld hoeft ook slechts éénmaal per gezin voldaan te worden. Het inschrijfgeld moet niet gezien worden als een administratieve truc die de clubkas lekker spekt; het is veel meer een kleine bijdrage van nieuwe leden die zelf nog geen tijd en moeite hebben geínvesteerd in de accomodatie van de club en het onderhoud daarvan.

Contributie voor leden van 18 jaar en ouder: € 100,-

Contributie voor leden jonger dan 18 jaar: € 30,-

Wat koop je hiervoor ?

  • Vrij gebruik van de accommodatie van MVC Swentibold (binnen de kaders van het huishoudelijk reglement, het vlieg- en veiligheidsreglement en de de milieuvergunning)
  • Deskundig en onpartijdig advies inzake de aanschaf van besturing en toestel
  • Een gedegen en gestructureerde opleiding tot modelpiloot
  • Adviezen, tips en oplossingen voor bijna alle technische problemen die zich kunnen voordoen bij het modelvliegen
  • Sociale contacten met een groep mensen die het modelvliegen een warm hart toedragen ...


Verder heb je natuurlijk een vliegtuig nodig, een afstandsbesturing en nog een heleboel andere zaken.
Bekijk voor meer info hierover Modelvliegen, maar hoe?

Het is heel gemakkelijk om verkeerde keuzes te maken en ... verkeerde keuzes veroorzaken stress en hebben een zeer negatieve invloed op je beurs! Het is daarom het allerbeste om met ons te komen overleggen. Je bent dus altijd welkom - ook als je nog geen lid bent - om net zo vaak als je zelf wilt op onze clubavonden te komen kijken, praten ... en wellicht ook al eens te vliegen met het soort toestel dat je zelf graag wilt aanschaffen. Dit voorkomt vervelende teleurstellingen!!