modelvliegen ... een heel boeiende hobby

show008show007show006

 

 

Onze club

Modelvliegclub Swentibold is een club hobbyisten die veel plezier hebben aan het bouwen van en vliegen met modelvliegtuigen in alle soorten en maten. 

Binnen de vereniging tref je echte 'oude rotten in het vak' aan, maar ook een aantal 'absolute beginners'. Dit is de grote charme van het beoefenen van een hobby in clubverband. Je hoeft echt niet meer alles zelf uit te vinden .... onze ervaren leden dragen met plezier hun kennis en vaardigheden over aan nieuwe en jonge leden die het nog allemaal moeten leren.

Hoewel de modelvliegsport een zeer serieus tijdverdrijf is en, net zoals vele andere sporten tegenwoordig, gebonden aan relatief strenge milieu-eisen, benaderen wij binnen Modelvliegclub Swentibold e.e.a. zoveel mogelijk op een prettige en vaak ook vrijblijvende wijze - maar steeds met respect voor milieu en medemens.

Lol hebben in het bouwen en vliegen van je eigen 'kist' staat voorop.

Iedereen is van harte welkom om lid te worden van onze vereniging. Neem gerust contact met ons op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of kom eens kijken op ons vliegveld. Iedere dinsdagavond zijn we aanwezig en tijdens het vliegseizoen zul je ons zeker ook in de weekends aantreffen.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van onze club.

Neem de tijd om onze site eens goed te bekijken om een indruk op te doen over het reilen en zeilen van Modelvliegclub Swentibold